Hoe zijn wij begonnen

Als De Vaper E-Liquid zijn we sedert 2013 gevestigd te Lelystad. Wij zijn begonnen als een eenmanszaak in een shop in shop winkel in Lelystad van 10m2. Echter zijn we hard gegroeid in de afgelopen 5 jaar. Hetgeen erin heeft geresulteerd dat we 1 grote showroom hebben van meer dan 125 m2 hebben in Lelystad en onze webshop www.devapereliquid.com. Daarnaast zijn er ondertussen meer dan 15 personen werkzaam zijn bij De Vaper E-Liquid. 

We hebben ons al 6 jaar gespecialiseerd in elektrisch rookwaar. In die jaren hebben we enorm veel kennis en ervaring opgebouwd over de damper. We heten niet voor niets een speciaalzaak.

20200211_162614

Wat doen wij

Wij zetten ons volledig in voor een 100% Nederlandse e-liquid lijn volgens alle geldende richtlijnen en werken continu aan verdere specialisatie binnen ons ambacht. We hebben niet alleen verstand van de productie, maar nemen voortdurend kennis van alle facetten van ons vak: het produceren en verkopen van e-liquid

Ambacht zorgt voor kwaliteit. Onze TÜV ISO 9001 gecertificeerde productielijnen fabriceren tienduizenden flesjes e-liquid. De producten beschikken over alle vereisten zoals onder andere een kinderveilige sluiting met ISO 8317, een verplichte bijsluiter en een verpakking conform de laatste TPD-wetgeving.

Onze service

Wij doen altijd ons uiterste best voor iedere klant om hun de beste ervaring te geven die wij maar kunnen bieden. Klantvriendelijkheid staat dan ook bij ons op nummer 1, 2 en 3. Wij staan bekend om onze goede adviezen, eerlijkheid, en oprechte klantvriendelijkheid. Aan de klantreacties en ervaringen te merken, wordt dat zeer op prijs gesteld. Bereikbaarheid is belangrijk en daar benutten we dan ook alle middellen voor. U kunt ons telefonisch bereiken op 0320-750652, op whatsapp via 06-44226630, via de live chat via deze website en via de mail op klantenservice@devapereliquid.com. Kortom we zijn altijd te bereiken. 

klanten service

Uiteraard vinden wij gezelligheid ook heel belangrijk en daarom doen wij ook ons uiterste best om een gezellige sfeer te creëren. Bij ons staat niet de verkoop van een product voorop, maar het goed helpen van een klant. Vroeger toen je in een winkel kwam, wisten de medewerkers wie je was en wisten ze welke producten je wilden en kende je hun en zij kenden jou. Het ouderwets winkelen en dat is precies hetgeen wij elke dag weer proberen te doen in onze winkel. Een winkel waarin je gewaardeerd wordt als klant. Wij zijn gevestigd in een oude juwelierzaak, wat zeker smaak uitstraalt. Niet voor niets is onze slagzin, De Vaper, roken met smaak!

Wees welkom bij De Vaper E-Liquid

U bent altijd welkom om langs te komen in onze showroom. Wij zijn op maandag geopend van 12:00 tot 18:00. Op dinsdag, woensdag en donderdag van 10:00 tot 18:00. Op vrijdag van 10:00 tot 21:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00.

Wij zijn er voor u! Online en offline doen we elke dag ons uiterste best om iedere klant tevreden te stellen. Dus mocht u vragen hebben of een goed advies willen, kom dan vooral langs. Wij bestaan dankzij de gratie van onze klanten en dat besef is iets wat binnen ons bedrijf bij iedere medewerker goed verankerd is. 

Ook op social media kunt u ons vinden op onze Facebookpagina De Vaper , Instagram pagina De Vaper, Twitter @de_vaper en op ons Youtubekanaal De Vaper.