Logo (witte vleugels met text)

Welkom op de website van De Vaper e-liquids

De Vader E-Liquid is een exclusief Nederlands e-liquid merk. U kunt de e-liquids van De Vaper E-Liquid ook in de winkel hebben tegen groothandelsprijzen. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een beperkt assortiment vapers en coils te bestellen.

De Vaper E-liquid is een door De Vaper zelf ontwikkelde e-liquid. Met meer dan 5 jaar ervaring als dampwinkel en op basis van jarenlange klantervaringen zijn dit de meeste gewenste smaken en is deze e-liquid de ideale mix tussen smaak en rook. De hoeveelheid rook en de sterkte van de smaken zijn bij dit merk onmiskenbaar goed en bestaan uit 40% PG en 60% VG.

De Vaper E-liquid is nog een jong merk die met steeds meer smaken gaat uitbreiden. Met deze 10 smaken die de meest populaire zijn, is dit pas het begin. De Vaper e-liquids proeven precies zoals de verpakking omschrijft. Blauwe bes, smaakt ook echt naar blauwe bes en tabak smaakt precies als een sigaret. Eén en al kwaliteit, voor een extreem lage prijs.

Daarnaast voldoen De Vaper e-liquids aan alle wettelijke eisen en kwaliteitseisen, zoals gesteld in de Nederlandse en Europese wetgeving.

Aangezien u als specialist in de detailhandel de beste producten tegen de beste marges wilt en uw klanten goede service wilt bieden, zorgen wij voor u als specialist voor een gedegen advies, correcte prijzen en uitstekende service. Ons bedrijf is gevestigd in Lelystad, waar een team van 15 mensen dagelijks met veel enthousiasme en inzet er aan werkt om u als specialist in alle wensen en behoeften te voorzien.

Makkelijk bestellen.

Wanneer u zich als klant registreert, wordt uw account aangemaakt. Om uw account te kunnen autoriseren voor groothandelsprijzen zouden we het zeer waarderen als u De Vaper E-Liquid na registratie een mail (dampwinkel@devapereliquid.nl) wilt sturen met de naam van uw bedrijf en uw Kamer van Koophandel nummer. Na autorisatie van uw account kunt u bestellen.

Met uw account kunt u inloggen en heeft u de mogelijkheid om altijd te bestellen waar en wanneer het u uitkomt en uw bestelhistorie terug te zien. Na het plaatsen van uw online-order ontvangt u de orderbevestiging per e-mail.

Wilt u ook klant worden bij ons en uw assortiment uitbreiden met kwaliteitsproducten tegen zeer scherpe tarieven? Maak dan direct een account aan, wij zullen deze na goedkeuring activeren, zodat alle groothandels prijzen zichtbaar worden. Heeft u vragen, dan kunt u ons ook bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur.

Wij waarderen u als klant

Omdat wij uw klandizie zeer waarderen hebben we een aantrekkelijke staffelkorting voor u. Zodra u inlogt kunt u de staffelkorting ook zien, waarbij de prijs daalt als u meer van De Vaper E-liquid bestelt.

Persoonlijke vertegenwoordiging en service

Onze account specialisten bezoeken al onze klanten regelmatig op verzoek om persoonlijk te helpen met al uw uitdagingen. Van product- en verkoopadvies tot presentatie, wij helpen u graag.

Wilt u een afspraak maken met één van onze account specialisten, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch te bereiken van 10:00 tot 18:00 uur via telefoonnummer 0320 – 750 652. Uiteraard kunt u ons altijd per e-mail bereiken via e-mailadres: dampwinkel@devapereliquid.com, doorgaans heeft u binnen 24 uur een reactie van ons.

LET OP:

– Alle prijzen (zichtbaar na aanmelding) zijn exclusief BTW. U krijgt een definitief prijsoverzicht als uw order is verwerkt. U kunt niet vooraf betalen bij leveringen buiten Nederland. Wij nemen na het plaatsen van uw bestelling z.s.m. contact met u op.

Verzendkosten: Uitsluitend voor leveringen in Nederland betaalt u géén verzendkosten als uw orderbedrag hoger is dan € 200,00 ex. BTW. De kassa geeft standaard verzendkosten aan. Indien uw orderbedrag hoger is dan € 200,00 ex. BTW dan komen deze te vervallen. 
De Vaper E-Liquid levert enkel tegen groothandelsprijzen aan bedrijven met een legitieme KvK inschrijving (voor de Nederlandse retailer) en een geldig BTW nummer (voor Belgische retailers & Nederlandse retailers). Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons op nemen. Wij staan klaar om u te helpen!