Logo (witte vleugels met text)

Waarom als winkelier klant worden bij De Vaper E-Liquid  

  • Onze e-liquids zijn Nederlands, met ook Nederlandse namen                      
  • U kunt online bestellen, waar en wanneer u wilt.                                                  
  • Vandaag besteld, morgen in huis.                                                                                  
  • Voldoen aan alle wetgeving en passen ook verpakkingen tijdig aan mits de wetgeving wijzigt.                                                                                         
  • Klantenservice die zich dagelijks bezighoudt met nieuwe ontwikkelingen binnen de dampwereld en op wetgevingsgebied.                                    
  • Een accountmanager die bij u langs kan komen voor service.            
  • Dagelijks telefonisch en via whatsapp bereikbaar van 10:00 tot 18:00.
  • Strenge kwaliteitseisen, zodat de kwaliteit stabiel en hoog blijft.              
  • Omdat we ruime ervaring hebben als winkel en webshop denken we     voortdurend mee met u als ondernemer.
  • Wij zijn altijd goed bereikbaar via telefoon, chat of whatsapp

Mag ik u voorstellen aan De Vaper E-liquid

De Vaper E-Liquid is een exclusief Hollands e-liquid merk. De Vaper E-liquid heeft een assortiment van 10 pure Hollandse smaken en heeft op korte termijn zelfs 20 Hollandse smaken. U kunt de e-liquids van De Vaper E-Liquid ook in de winkel hebben tegen groothandelsprijzen. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een beperkt assortiment vapers en coils te bestellen.

De Vaper heeft ruim 6 jaar ervaring met liquids en de eind consument. Daardoor is er veel kennis en ervaring opgebouwd en die is omgezet in een puur Hollands e-liquid merk. Met unieke smaken zijn wij een onmisbaar e-liquid merk voor u totaal assortiment. Wij weten hoe het is om een winkel/webshop te hebben en denken dan ook voortdurend mee. Wij hebben bijvoorbeeld een display en banner ontwikkeld voor de winkels. Voor webshops zijn onze afbeeldingen en liquid teksten makkelijk op te vragen.

Daarnaast voldoen De Vaper e-liquids aan alle wettelijke eisen en kwaliteitseisen, zoals gesteld in de Nederlandse en Europese wetgeving TPD2.

Aangezien u als specialist in de detailhandel producten tegen de beste marges wilt en uw klanten goede service wilt bieden, zorgen wij voor u als specialist voor een gedegen advies, correcte prijzen en uitstekende service. Ons bedrijf is gevestigd in Lelystad, waar een team van 15 mensen dagelijks met veel enthousiasme en inzet er aan werkt om u als specialist in alle wensen en behoeften te voorzien.

Makkelijk bestellen.

Wanneer u zich als zakelijke klant registreert, wordt uw account aangemaakt. Om uw account te kunnen autoriseren voor groothandelsprijzen zouden we het zeer waarderen als u De Vaper E-Liquid na registratie een mail (dampwinkel@devapereliquid.com) wilt sturen met de naam van uw bedrijf en uw Kamer van Koophandel nummer. Na autorisatie van uw account kunt u bestellen tegen groothandelsprijzen. 

Met uw account kunt u inloggen en heeft u de mogelijkheid om altijd te bestellen waar en wanneer het u uitkomt en uw bestelhistorie terug te zien. Na het plaatsen van uw online order ontvangt u de orderbevestiging per mail.

Wilt u ook klant worden bij ons en uw assortiment uitbreiden met kwaliteitsproducten tegen zeer scherpe tarieven? Maak dan direct een account aan, wij zullen deze na goedkeuring activeren, zodat alle groothandelsprijzen zichtbaar worden. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur.

Aantrekkelijke start van de samenwerking

Omdat wij uw klandizie zeer waarderen hebben wij 4 aantrekkelijke start pakketten voor u samengesteld met extra mooie marges voor u als ondernemer. Mocht u als bestaande of nieuwe klant meer dan 1000 flesjes in 1 bestelling willen plaatsen, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u dan een persoonlijke scherpe aanbieding doen. 

De Vaper E-Liquid is er om u te helpen.

Onze account specialisten bezoeken al onze klanten regelmatig op verzoek om persoonlijk te helpen met al uw uitdagingen. Van product- en verkoopadvies tot presentatie, wij helpen u graag.

Wilt u een afspraak maken met één van onze account specialisten, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Onze klantenservice is op werkdagen telefonisch te bereiken van 10:00 tot 18:00 uur op telefoonnummer 0320 – 750 652. Uiteraard kunt u ons altijd per e-mail bereiken via e-mailadres: dampwinkel@devapereliquid.com, doorgaans heeft u binnen 24 uur een reactie van ons.

Prijzen en verzendkosten.

– Alle prijzen (zichtbaar na aanmelding) zijn exclusief BTW. U krijgt een definitief prijsoverzicht als uw order is verwerkt. U kunt niet vooraf betalen bij leveringen buiten Nederland. Wij nemen na het plaatsen van uw bestelling z.s.m. contact met u op.

Verzendkosten: Uitsluitend voor leveringen in Nederland betaalt u géén verzendkosten als uw orderbedrag hoger is dan € 100,00 ex. BTW. De kassa geeft standaard verzendkosten aan. Indien uw orderbedrag hoger is dan € 100,00 ex. BTW dan komen deze te vervallen. 
De Vaper E-Liquid levert enkel tegen groothandelsprijzen aan bedrijven met een legitieme KvK inschrijving (voor de Nederlandse retailer) en een geldig BTW nummer (voor Belgische retailers & Nederlandse retailers).

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons op nemen. Wij staan klaar om u te helpen!