Klanten Service

De Vaper e-liquids staat voor u klaar.

Mocht u vragen over het gebruik van uw vaper of over de e-liquids van de Vaper, dan kunt ons op onderstaande manieren bereiken. Tevens kunt u er voor kiezen om een ticket aan te maken buiten openingsuren. Wij zullen dan zo snel mogelijk antwoorden op uw openstaande ticket. Om een ticket aan te kunnen maken, moet u wel Member worden van De Vaper community.

U kunt ons bereiken telefonisch, via de e-mail of via whatsapp van 10:00 tot 18:00. 

Schroom niet om ons te bellen, mailen of te appen. Wij zijn er voor u en staan klaar om u van dienst te zijn. 

 

Word Member van De Vaper E-liquids

Als u een Member bent van De Vaper e-liquids kunt u met uw Member account uw bestelhistorie terugzien en tickets aanmaken. Tevens hoeft u niet telkens opnieuw uw gegevens in te voeren als uw een bestelling plaatst. Wij hebben onze Members hoog in het vaandel en handelen daarom conform. Als u daarom belt of appt met De Vaper e-liquids, meld dan gelijk aan dat u een Member bent van De Vaper Community. 

Schroom niet om ons te bellen, mailen of te appen. Wij zijn er voor u en staan klaar om u van dienst te zijn. Als Member kunt u ons telefonisch, via de e-mail en via whatsapp bereiken van 10:00 tot 18:00.

Echter omdat u een Member bent kunt u ons tevens bereiken via Facebook van 09:00 tot 22:00. Stuur ons een bericht via de Facebookpagina van De Vaper en meld dat u Member bent. 

https://nl-nl.facebook.com/DeVaperLelystad/

0320-750652
klantenservice@devaper.nl
06-10335544

Heeft vragen over onze producten ?

Dan kunt u een ticket aanmaken voor de klantenservice van De Vaper e-liquids. Maak eerst een member account aan en vanaf dan kunt u tickets sturen.  Als u bent ingelogd als een Member van De Vaper e-liquids kunt u al uw vragen hier bij ons kwijt