De Vaper Community

Welkom bij De Vaper community

Op deze Community pagina kunt alle informatie en alle social media kanalen vinden van De Vaper en zelf ook meedoen. Wij vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk te informeren en u op alle mogelijke manieren te helpen en adviseren bij het gebruik van uw vaper.

Daarnaast kunt u ook zelf meedoen met ons op Twitter. Als u op Twitter de #DeVaper gebruikt komt u automatisch op deze site te staan en wordt uw bericht hier ook weergegeven. Dus doe vooral mee met De Vaper Community en twitter #DeVaper.

Onder de leukste twitter #devaper inzendingen verloten we elke maand een kado pakket van De Vaper.

YouTube Kanaal

Op het Youtubekanaal van De Vaper kunt u instructievideo’s vinden in het Nederlands van veel verschillende modellen vapers. Op deze wijze kunt u vanuit huis simpel kijken hoe alles werkt en de tips leren over hoe het beste ermee om te gaan. U kunt natuurlijk ook altijd langskomen bij ons in de winkel. Mocht u na het kijken van de filmpjes nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan voor u klaar.

https://www.youtube.com/channel/UCQXgDh5cNQTi0zYQ0s0bZGw

Twitter #devaper

Dit is de live weergave van het Twitter account pagina van De Vaper. Alle posts die De Vaper plaatst op Twitter en alle posts die geplaatst worden met de #devaper worden hier gelijk geplaatst. Op dit Twitter account worden vaak korte berichten op geplaatst. Ook benieuwd naar het Twitter account van De Vaper. Klik op de link hieronder om rechtstreeks naar het account te gaan.  

https://twitter.com/de_vaper

Al onze social media kanalen voldoen aan de wetgeving, zoals gesteld in TPD2 en aan alle nationale wetgeving omtrent het reclame maken voor vapers. 

[fts_twitter tweets_count=6 twitter_height=420px cover_photo=no stats_bar=yes show_retweets=yes show_replies=no search=#devaper]

Instagram De Vaper

Dit is de live weergave van de Instagram pagina van De Vaper met meer dan 1800 volgers. Alle posts die De Vaper plaatst op de Instagram pagina worden hier gelijk geplaatst. Tevens kunt u hier ook veel foto’s en filmpjes van De Vaper. Ook benieuwd naar de Instagram pagina van De Vaper. Klik op de link hieronder om rechtstreeks naar de pagina te gaan.  

https://www.instagram.com/de_vaper/

Al onze social media kanalen voldoen aan de wetgeving, zoals gesteld in TPD2 en aan alle nationale wetgeving omtrent het reclame maken voor vapers. 

Facebook De Vaper

Dit is de live weergave van De Facebookpagina van De Vaper. Alle posts die De Vaper plaatst op de Facebook pagina worden hier gelijk geplaatst. Tevens kunt u hier ook extra informatie vinden over eventuele wijzigingen in openingstijden, zoals bijvoorbeeld met de feestdagen en over alle dingen die De Vaper doet. Ook benieuwd naar de Facebook pagina van De Vaper. Klik op de link hieronder om rechtstreeks naar de pagina te gaan.  

https://nl-nl.facebook.com/DeVaperLelystad/

Al onze social media kanalen voldoen aan de wetgeving, zoals gesteld in TPD2 en aan alle nationale wetgeving omtrent het reclame maken voor vapers. 

[fts_facebook type=page id=263326997195451 access_token=EAAP9hArvboQBADyS0XbX98ZBCwV0YaNqXYctF6TM7RtMlVApitVR4VYa27FijWB100LR4JGJ4qqdOZCXlusGr84jPtGSZB2V5uQyQ3XEA4ZApX8V7gOshW3L3sCs081XZBOZCVQZBpleWJgKGCsyZAuNgx8MroXXItQzjuqZAlIBESgZDZD posts=6 height=450px description=yes posts_displayed=page_only images_align=center]